Nieuws

18 September 2016

49 dagen is Luna nu drachtig. Ze heeft een mooi rond buikje. Het geslacht van de pups wordt nu bepaald. Ze krijgt nu ook meer honger. Nog 14 daagjes en dan worden de pups geboren.


1 augustus 2016

Luna is gedekt door Dancha’s Amra Chubby ( een zwarte reu) De dekking is in 1x geslaagd en nu maar hopen op mooie pups


Eind 2016 wordt Luna voor de laatste keer gedekt. Zij wordt gedekt door een zwarte reu dus verwacht ik zwarte en chocolade bruine pups.

——————————————————————————————————————————————–

6 April 2015

44 dagen geleden is Luna nu drachtig. Het geslacht wordt nu bepaald en ook de vacht begint nu te groeien bij de pups. Ook ga je nu licht bewegingen zien aan de buik. Het zijn nu al echte hondjes. Luna eet nu veel meer en niets is er veilig. Nog steeds erg aanhankelijk. De pupkamer is nu klaargemaakt om over 20 dagen de pups te kunnen verwelkomen.

———————————————————————————————————————————

15 Maart 2015

22 dagen geleden is Luna gedekt. Als het goed is hebben de pups zich nu ingenesteld in de baarmoeder en in de komende week gaan de organen zich vormen. Zelf zal ze wat taai wit slim uit haar vagina komen. Dit is een teken dat de dekking is geslaagd.

Luna is nu heel rustig deze periode. Slaapt en knuffelt veel.

—————————————————————————————————————————————-

 

22 Februari 2015

Naar Rilland gereden. Luna is gedekt door Scarlaw BJ’s Tatonka Stout. Het was een vluggertje. Morgen voor de 2e keer terug.

——————————————————————————————————————————————–

21 Februari 2015

4e keer progresteron laten prikken. YES HIJ IS GESTEGEN  waarde 7.6. Advies op 22 februari laten dekken.

———————————————————————————————————————————————–

19 Februari 2015

3e keer laten prikken….waarde 1,6.  Nou met deze waardes gaat het lood in mijn schoenen zitten hoor. Dierenarts adviseerde mij om Thyroxine te gaan gebruiken om het hormoon een beetje te stimuleren. Zaterdag terug komen.

—————————————————————————————————————————————————

 

16 Februari 2015

2e keer laten prikken. Stand nog erg laag  1.3 dus nog maar wachten. Moeilijk voor iemand waar geen geduld van in het woordenboek staat.

—————————————————————————————————————————————————-

13 Februari 2015

Met Luna naar de dierenarts geweest en eerste progresteron test laten doen. De stand was o,9  dus nog te laag voor een dekking. Ook Herpes spuit laten zetten en antibiotica gekregen voor een onschuldige bacterie in haar lichaam. Beter het zekere dan het onzekere.

—————————————————————————————————————————————————-

9 Februari 2015

Bij de dierenarts een uitstrijkje laten doen omdat Luna gisteren loops is geworden en zij over een aantal dagen gedekt gaat worden.

—————————————————————————————————————————————————–

8 Februari 2015

Hoera……LUNA IS LOOPS. Eindelijk na 9 maanden is ze vandaag dan loops geworden. De toekomstige eigenaars maar ik ook ben er super blij mee.

——————————————————————————————————————————————————

3 Februari 2015

Pffffff Luna is nog niet loops. Duurt wel erg lang hoor maar goed de natuur kan je niet dwingen.

——————————————————————————————————————————————————

 

 

 


by