Wie zijn wij

Peter en lenne

Wij zijn Peter en Lenne Kessels en wonen in het plaatsje Wessem in Limburg aan de Maas met de nodige huisdieren waaronder twee chocolate Labradors Luna en Lysa, een grijze roodstaart Rocky, een poes van 17 jaar  genaamd Lotje, 2 cavia’s en twee Hudson eekhoorntjes.

Ik (Lenne) had van thuis uit uit een Labrador kennel. Ben begonnen met een blonde Labrador (Elsa) genaamd. Door vele studie’s in de dierenbranche (dierenarts assistente, Dierenpension/asielhouder, instructeurs opleiding, heb ik besloten om een kennel te gaan starten en heb ik de kennelnaam Peaceable Kingdom’s aangevraagd. Doordat Elsa zo’n lief karakter had en veel werklust had sloeg mijn liefde voor een Labrador over in een Labrador virus en al gauw kwam er een tweede labrador erbij. Hier begon mijn eerste ervaringen in showen en fokken. Bonpedu’s cute Christina ( Christa) was een zwarte Labrador en met haar heb ik ook het eerste nestje gefokt. Na de tweede labrador kocht ik een chocolate labrador Bonpedu’s Endless Elisa (Lizzy) Met haar had ik alle pech van de wereld. Zij werd nooit loops dus ik kon er niets mee doen. Had HD en ED maar door haar lieve karakter kon ik geen afscheid van haar nemen en is ze als huishond bij ons gebleven.

Door prive omstandigheden ben ik zeker 7 jaar uit de hondenwereld gestapt. De honden die ik toen had waren inmiddels al te oud om ernog iets mee te gaan doen. Toen ik eenmaal in rustiger vaarwater kwam hebben mijn man en ik besloten om weer de liefhebberij van de honden te gaan oppakken. De oudjes toen inmiddels 8 en 9 jaar liepen nog steeds vrolijk rond en hebben we besloten om een hele andere lijn te gaan kopen bij een goede fokker.  Dat is Belle’s Pride of Blisfull Hills geworden ( Luna)

Luna is uitgegroeid tot een heerlijke hond. Op haar pagina staan alle uitslagen die ik heb laten maken. Op 26 september 2013 heeft Luna haar eerste nest gekregen. Daar heb ik een pup uit aangehouden en dat is Lysa.  Ook zij is een heerlijke hond en nu ik op dit moment de website aan het maken ben is Lysa 14,5 week oud.

Ik hoop dat u op een plezierige wijze mijn website bekijkt. Veel plezier

 

 

 

 


by