Pup’s

 

Dancha’s Amra Chubby

12705755_510603459146424_9002718188258015022_n

Belle’s Pride of Blissful Hills

 

DSC_0031

 

GEPLANDE NESTEN:

Eind 2016  wordt  Luna ( Belle’s Pride of Blissful Hills) door een zwarte reu. (Dancha’s Amra Chubby)

Ik verwacht hieruit chocolade bruine en zwarte pups. De pups worden geboren tussen 3 en 8 oktober 2016

 

———————————————————————————————————————–

WAT MAG U VERWACHTEN ALS U EEN PUP BIJ ONS KOOPT?

De pups worden gefokt volgens de regels van de Nederlanddse Labrador Vereniging en de ouderdieren zijn gecontroleerd op HD,ED en de ogen worden jaarlijks gecontroleerd. De pups krijgen allemaal een stamboom en worden gechipt door de Raad van Beheer, worden ontwormt en ingeent. Via de website worden er regelmatig foto’s opgezet en kunt u de pups 8 weken volgen.

De pups worden in huis geboren en grootgebracht en worden goed gesocialiseerd en worden met liefde en zorg opgegroeid. Als u intresse heeft in een pup dan willen wij eerst kennis maken met de toekomstige eigenaars.  Wij vinden het heel belangrijk dat u zich verdiept in het ras en dat u zich voorbereidt op de komst van een pup zodat beide een optimale start hebben. Voordat u de pup mee naar huis neemt krijgt u uitgebreide voorlichting mee via een puppy boek zodat u goed geinformeerd bent.

Ook wordt het nest door een gedragstherapeut beoordeeld zodat wij het juiste pupje bij de juiste eigenaar kunnen plaatsen. Voordat de pups naar hun nieuwe baasje gaat worden ze ook uitgebreid onderzocht door de dierenarts om er zeker van te zijn dat ze gezond naar hun nieuwe eigenaar kunnen gaan.

De prijs van onze pups is ongeacht kleur en geslacht hetzelfde.

INTRESSE IN EEN PUP VAN ONS?

Als u serieuze interesse heeft in een Labrador pup dan plaatsen wij u na het invullen van een vragen formulier u op een wachtlijst en nemen wij contact met u op als u in aanmerking komt voor een pup.

Wij houden u per telefoon en via onze website en blogspots op de hoogte van ons nestje

“PEACEABLE KINGDOM’S”Labradors

Lenne  van Mierlo

Eijkersstraat 80

6061 GR POSTERHOLT

Tel 06-34560963

 

 

 

 


by